Omdat wij veel onderweg zijn en om teleurstelling te voorkomen vragen wij u vriendelijk om eerst een afspraak te maken wanneer u ons bezoekt. Dank voor uw begrip!

Remklauw Customization

Ons team staat gereed en altijd klaar om u te helpen.

Remklauw Customization

Ontdek het nieuwe aanbod van iCarconnect:

-Remklauw Customization
-Professionele Installatie
-Hittebestendige kleuren
-Personalisatie

iCar-Remklauwen Customize! 

Bent u op zoek naar een subtiele maar stijlvolle upgrade voor uw auto? Bij iCarconnect bieden we nu de service aan om uw remklauwen te spuiten en te tinten, en we doen het op een ambachtelijke manier, met de hand!

Bij iCarconnect geloven we in aandacht voor detail en vakmanschap. Of u nu kiest voor de klassieke uitstraling van “Performance Red” of “Performance Blauw”, of juist een andere kleur wilt om een persoonlijk tintje aan uw voertuig te geven, we kunnen aan al uw wensen voldoen. Ons ervaren team zorgt ervoor dat uw remklauwen een perfecte afwerking krijgen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en bestand tegen slijtage.

Het spuiten en tinten van uw remklauwen is een geweldige manier om uw auto te onderscheiden van de rest. Het voegt een vleugje individualiteit toe zonder overdreven op te vallen. Met onze ambachtelijke aanpak zorgen we ervoor dat uw remklauwen er netjes en verzorgd uitzien.

Wilt u uw auto een persoonlijk tintje geven? Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en een afspraak te maken voor het spuiten en tinten van uw remklauwen.

Onze remklauw spuit- en tint diensten zijn beschikbaar vanaf €245,- exclusief btw, zodat u tegen een betaalbare prijs uw remklauwen kunt laten behandelen.

Let op: Uiteraard op afspraak en beperkte plaatsten beschikbaar i.v.m. drukte!

Wij gaan tot het uiterste!

Ik help u graag bij het zoeken naar uw volgende auto.
De koffie staat klaar! Komt u langs?

  • Langere tijd het vaste adres voor onze klanten.
  • Snel bereikbaar via Whatsapp of Telefoon.
  • Wij regelen alles! Van klaarmaken op maat, naar levering aan huis!
  • Extra voordelige voorwaarden ook bij inruil!
  • Wij selecteren onze occasions specifiek bij inkoop!
Follow us
0

Jaren

ervaring

Tevreden klanten
0 +
Showroom
0
Medewerkers
0