Omdat wij veel onderweg zijn en om teleurstelling te voorkomen vragen wij u vriendelijk om eerst een afspraak te maken wanneer u ons bezoekt. Dank voor uw begrip!

Garantiepakketten bij iCarconnect!
Garantiepakketten bij iCarconnect!

Garantiepakketten bij iCarconnect!

12/12/2023
0 Comments

Bij iCarConnect begrijpen we dat elke autokoper unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij verschillende afleverpakketten aan, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw wensen en gemoedsrust. Laten we eens kijken naar wat wel en niet onder onze garantie valt.

1. Basic – Voor de zelfverzekerde bestuurder

Geen zorgen, geen poespas.
Het Basic-pakket is ideaal voor degenen die de touwtjes graag in eigen handen houden. Met een grondige reiniging, geldige APK, en technische controle, bieden we een solide basis zonder extra kosten.
Houd er rekening mee dat bij deze keuze geen garantie wordt geboden; het is een bewuste beslissing waarvoor een akkoord wordt getekend.

2. Trust – Voor gemoedsrust onderweg

Voor wie iets meer zoekt, biedt ons Trust-pakket uitgebreide zekerheid.
Met 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak, een nieuwe APK, volledige reiniging en onderhoudsbeurt, ben je klaar voor de weg.
Houd er rekening mee dat garantie uitsluitend geldt tot 4000 gereden kilometers, en bepaalde uitsluitingen, zoals olieverbruik en elektrische onderdelen, van toepassing zijn.

3. Populaire Exclusief – Voor de veeleisende rijervaring

Voor degenen die streven naar het hoogste niveau van bescherming en comfort, biedt ons Populaire Exclusief-pakket een uitgebreid pakket.
Met 6 maanden garantie op motor en versnellingsbak, nieuwe APK, airco controle, volledige reiniging en grote onderhoudsbeurt, sta je garant voor een zorgeloze rijervaring.
Let op: garantie geldt tot 5000 gereden kilometers, en bepaalde uitsluitingen zijn van toepassing.

Bij iCarConnect geloven we in transparantie en keuzevrijheid. Kies het pakket dat het beste bij jou past en geniet van je rit met het vertrouwen dat je verdient.

Voeg een commentaar toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Comments (0)

Stay in touch!