Omdat wij veel onderweg zijn en om teleurstelling te voorkomen vragen wij u vriendelijk om eerst een afspraak te maken wanneer u ons bezoekt. Dank voor uw begrip!

Financiering

Ons team staat gereed en altijd klaar om u te helpen.

Financiering

iCarConnect biedt via haar partners een uitgebreid scala aan financieringsopties aan, zodat klanten gemakkelijk toegang hebben tot de auto van hun dromen. Ons doel is om het proces van het verkrijgen van financiering soepel en probleemloos te laten verlopen, zodat je je kunt concentreren op het vinden van de perfecte auto zonder je zorgen te maken over de financiële kant van de zaak.

Met onze financieringspartners werken we samen om op maat gemaakte financiële oplossingen te bieden die passen bij de unieke behoeften en omstandigheden van elke klant. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe auto, een occasion of een leaseoptie, iCarConnect heeft de expertise en de connecties om de ideale financiering te regelen.

Hier zijn enkele van de voordelen van de financieringsopties die iCarConnect via haar partners aanbiedt:

  1. Flexibele Betalingsplannen: We begrijpen dat iedereen verschillende financiële situaties heeft. Onze financieringsopties omvatten diverse betalingsplannen, termijnen en rentetarieven, zodat je een plan kunt kiezen dat past bij je budget en levensstijl.

  2. Snel en Efficiënt Proces: Dankzij onze gevestigde relaties met financiële instellingen kunnen we het financieringsproces versnellen. Dit betekent minder wachttijd en meer tijd om van je nieuwe auto te genieten.

  3. Deskundig Advies: Onze financiële experts staan voor je klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de beste financieringsoptie voor jou. Ze beantwoorden al je vragen en zorgen ervoor dat je volledig geïnformeerd bent voordat je een beslissing neemt.

  4. Transparantie: Bij iCarConnect streven we naar volledige transparantie in al onze transacties. We zullen je alle details van de financiering uitleggen, inclusief rentetarieven, maandelijkse betalingen en eventuele bijkomende kosten.

  5. Brede Voertuigkeuze: Of je nu geïnteresseerd bent in een luxe sedan, een robuuste SUV of een sportieve coupé, onze financieringsopties zijn van toepassing op een breed scala aan voertuigen, zowel nieuw als gebruikt.

Met iCarConnect hoef je je geen zorgen te maken over het financieringsproces. Onze toegewijde teams werken samen met vertrouwde financiële partners om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke financieringsoptie krijgt. Zo kun je met een gerust hart de weg op in de auto die perfect bij jou past.

 

Let op: Deze dienst bieden wij aan alleen op afspraak. Tevens altijd rekening mee houden dat we de auto minimaal 1 a 2 dagen nodig hebben!

Financiering berekenen

Gebruik onze leningcalculator om de betalingen over de looptijd van uw lening te berekenen. Voer uw gegevens in om te zien hoeveel uw maandelijkse betalingen kunnen zijn. U kunt de lengte van de lening, de aanbetaling en het rentepercentage aanpassen om te zien hoe deze wijzigingen uw betalingen verhogen of verlagen.

Prijs *

Rente *

%

Aantal maanden *

Aanbetaling

Maandelijks

-

Rente

-

Totale betalingen

-

Titel en andere vergoedingen en incentives zijn niet opgenomen in deze berekening, die slechts een schatting is. Maandelijkse betalingsramingen zijn voor informatieve doeleinden en vertegenwoordigen geen financieringsaanbod van de verkoper van dit voertuig. Er kunnen andere belastingen van toepassing zijn.

Wij gaan tot het uiterste!

Ik help u graag bij het zoeken naar uw volgende auto.
De koffie staat klaar! Komt u langs?

  • Langere tijd het vaste adres voor onze klanten.
  • Snel bereikbaar via Whatsapp of Telefoon.
  • Wij regelen alles! Van klaarmaken op maat, naar levering aan huis!
  • Extra voordelige voorwaarden ook bij inruil!
  • Wij selecteren onze occasions specifiek bij inkoop!
Follow us
0

Jaren

ervaring

Tevreden klanten
0 +
Showroom
0
Medewerkers
0