Omdat wij veel onderweg zijn en om teleurstelling te voorkomen vragen wij u vriendelijk om eerst een afspraak te maken wanneer u ons bezoekt. Dank voor uw begrip!

Vaak gestelde vragen (FAQ)

Icarconnect is opgezet door de eigenaar Yunus Ilanbey.
Sinds zijn jongere jaren al actief in de Automotive branche, en garage familiebedrijf. Door de kennis die wij hebben kunnen opdoen op technische vlak is het voor ons dan ook makkelijker om kwaliteitsoccasions te kunnen selecteren. Al onze occasions zijn afkomst van merkdealers die deze voertuigen daar inruilen. Het voordeel hiervan is dat we voor 90% auto’s binnenkrijgen die dus ook dealeronderhouden zijn en vaak afkomstig van zijn 1e of 2e eigenaar. 

In het kort wat wij doen, en waar we naar streven is het leveren van kwaliteitsvoertuigen die ook tot in de puntjes passen bij de klant. Deze proberen wij zo compleet mogelijk op maat te leveren!

Bij iCarConnect begrijpen we dat elke autokoper unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij verschillende afleverpakketten aan, zodat je de perfecte match kunt vinden voor jouw wensen en gemoedsrust. Laten we eens kijken naar wat wel en niet onder onze garantie valt.

1. Basic – Voor de zelfverzekerde bestuurder

Geen zorgen, geen poespas.
Het Basic-pakket is ideaal voor degenen die de touwtjes graag in eigen handen houden. Met een grondige reiniging, geldige APK, en technische controle, bieden we een solide basis zonder extra kosten.
Houd er rekening mee dat bij deze keuze geen garantie wordt geboden; het is een bewuste beslissing waarvoor een akkoord wordt getekend.

2. Trust – Voor gemoedsrust onderweg

Voor wie iets meer zoekt, biedt ons Trust-pakket uitgebreide zekerheid.
Met 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak, een nieuwe APK, volledige reiniging en onderhoudsbeurt, ben je klaar voor de weg.
Houd er rekening mee dat garantie uitsluitend geldt tot 4000 gereden kilometers, en bepaalde uitsluitingen, zoals olieverbruik en elektrische onderdelen, van toepassing zijn.

3. Populaire Exclusief – Voor de veeleisende rijervaring

Voor degenen die streven naar het hoogste niveau van bescherming en comfort, biedt ons Populaire Exclusief-pakket een uitgebreid pakket.
Met 6 maanden garantie op motor en versnellingsbak, nieuwe APK, airco controle, volledige reiniging en grote onderhoudsbeurt, sta je garant voor een zorgeloze rijervaring.
Let op: garantie geldt tot 5000 gereden kilometers, en bepaalde uitsluitingen zijn van toepassing.

Bij iCarConnect geloven we in transparantie en keuzevrijheid. Kies het pakket dat het beste bij jou past en geniet van je rit met het vertrouwen dat je verdient.
Graag verwijzen we u naar onze pakketten!

Tegenwoordig hebben we veel te maken met financiering voor de aanschaf van een nieuwe auto.
Deze mogelijkheden bieden wij aan als tussenpersoon van onze partners. Een zakelijke financiering is vaak binnen 24 uur al beoordeeld!

Bij de aanschaf van uw nieuwe auto zit men vaak nog met hun huidige auto.
Dat is geen probleem! Wij bepalen samen een waarde voor uw auto en kunnen hem dan inruilen.
Inruilwaardes en verkoopwaardes zijn natuurlijk twee verschillende dingen, dus houdt daar rekening mee bij het vragen naar de inruilmogelijkheden! 

Let op! 
Wij geven veel om onze kwaliteit en de service die we bieden bij de aanschaf van uw nieuwe auto. Inruil blijft een service, wij zijn niet verplicht om uw auto in te ruilen! Wij ruilen uw auto uitsluitend in indien deze goed is.