Vaak gestelde vragen (FAQ)

Icarconnect is opgezet door de eigenaar Yunus Ilanbey.
Sinds zijn jongere jaren al actief in de Automotive branche, en garage familiebedrijf. Door de kennis die wij hebben kunnen opdoen op technische vlak is het voor ons dan ook makkelijker om kwaliteitsoccasions te kunnen selecteren. Al onze occasions zijn afkomst van merkdealers die deze voertuigen daar inruilen. Het voordeel hiervan is dat we voor 90% auto’s binnenkrijgen die dus ook dealeronderhouden zijn en vaak afkomstig van zijn 1e of 2e eigenaar. 

In het kort wat wij doen, en waar we naar streven is het leveren van kwaliteitsvoertuigen die ook tot in de puntjes passen bij de klant. Deze proberen wij zo compleet mogelijk op maat te leveren!

Wij bieden op al onze occasions standaard 3 maanden huisgarantie. Wat hierin valt zijn de motor componenten en de versnellingsbak componenten, elektra en slijtage delen vallen hier niet in! Dit omdat deze vaak ook betrekking hebben met de onderhoud die plaat moet vinden.
Tevens bieden wij via onze partner ‘Autotrust’ de mogelijkheden voor 6 en 12 maanden garantie. Deze zijn optioneel hiervoor word ,per auto afhankelijk, een eenmalige premie voor berekend. 

Tegenwoordig hebben we veel te maken met financiering voor de aanschaf van een nieuwe auto.
Deze mogelijkheden bieden wij via onze partners! Vraag naar de mogelijkheden!

Bij de aanschaf van uw nieuwe auto zit men vaak nog met hun huidige auto.
Dat is geen probleem! Wij bepalen samen een waarde voor uw auto en kunnen hem dan inruilen.
Inruilwaardes en verkoopwaardes zijn natuurlijk twee verschillende dingen, dus houdt daar rekening mee bij het vragen naar de inruilmogelijkheden! CV

Dorperhofweg 5, 8161PD, Epe, Gelderland, Nederland.